Sbor dobrovolných hasičů Velké Heřmanice

Dětské odpoledne 08

27.08.2008 19:43

V sobotu 23.8.2008 jsme uspořádali dětské odpoledne plné her a zábavy nejen pro děti, ale v podvečerních hodinách i pro dospělé. Děti si odpoledne užili jak jen mohli a k jejich radosti pomohla i pohádková postavička krtečka. Celé odpoledne doprovázeli i dětské písničky, na které děti mohli tancovat např. na písničku od dětské skupiny Maxim turbulenc Mašinka, začal krteček mašinku, do které se ihned zapojila skoro všechna dítka.

Děti jako každý rok dostali k lístku do tomboly zdarma limonádu a buřta. Pro dospělé jsme měli přichystané dobře vychlazené pivečko a kdyby náhodou dostali hlad tak naši hlavní ,,udiči" udili výborné klobásky nebo kuřecí čtvrtky.

Účast dětí každým rokem stoupá a my doufáme, že i do dalších let dětí jen přibude. Bude to odměna pro nás vidět jejich radostné úsměvy a pro rodiče alespoň jedno odpoledne kde si od svých milých ratolestí ,,odpočinou". Tímto článkem bych rád jménem sboru SDH Velké Heřmanice poděkoval dětem a rodičům za jejich účast, ale samozřejmě i všem členům, kteří přiložili ruku k dílu.

Zatím jen jedna FOTKA, vice jich nemam, ale co nemáme dodáme!!!

© 2009 Všechna práva vyhrazena. Web Created by SDH Velké Heřmanice

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode